3 Best Photography

3 Best Photography

3 Best Photography Books For Beginners

Hot

Saturday, December 30, 2017

3 Best Photography Books For Beginners

December 30, 2017 1

Senadyan kasunyatan manawa pendekatan sing paling apik kanggo nggoleki sing nyatakake, penonton gambar sing layak mung kudu metu lan njupuk ton kanthi jumlah gambar sing gedhé, ora entuk gawe sawetara buku fotografi kanggo wong anyar. Tombol ing kene yaiku sampeyan njupuk apa sing sampeyan maca ing buku-buku kasebut lan diwenehi wektu cendhak. Iki minangka sarana supaya sampeyan dadi bintang ing wektu kurang saka sampeyan bisa mbayangno. Ana akeh buku-buku ing fotografi, supaya bisa dadi angel kanggo ngomong apa sing apik.

Apa sing aku nyoba gawe artikel iki yaiku ndhelikake 3 buku-buku fotografi sing paling apik "kudu dibaca" kanggo para siswa, ing panaliten, saran dhiskusi lan pengalaman tartamtu.

Past Lens

dening: Association of Photographers

Buku iki umume ditampilake minangka buku sing paling apik ing buku-buku liyane sing bisa sampeyan nemokake kasempatan sing arep nggawe fotografi sing ana ing babagan hiburan. Senadyan kasunyatan sing luwih adhedhasar babagan fungsi bisnis lan carane nggawa bacon saka fotografi, bakal menehi sampeyan luwih penting pengetahuan menyang sikap pakar gambar takers.

Digunakake minangka bagean saka akeh kursus pakar kabeh liwat donya lan viewed minangka kabutuhan mutlak diwaca dening umum ahli.

Aku nulis iki kanggo sapa bae sing butuh fotografi kanggo tingkat pakar.

Buku Panduan Fotografer Berkomputer

dening: Tom Ang

Senadyan ing sawetara gelar tanggal, iki isih tetep dadi penasehat liyane kanggo akses fotografi maju.

Iku wiwit sawetara sarjana penting lan pabrik panyiapan kanggo apa wae sing kiwa ing buku sampurna. Buku kasebut nyakup carane nggawe perjalanan, nggunakke "darkroom komputer", dhukungan rekaman lan hakiki organisasi.

Buku kasebut nggunakake gambar biasa minangka kasus kanggo nggawe langsung lan njupuk sawise kasus. Iku nuduhake sampeyan laku paling apik kanggo nangani masalah normal sing ajeg kelakon nalika njupuk gambar lan dadi sacepete lan metu ing cara sing paling apik kanggo njupuk potret saka kamera, menyang PC lan mengirake maneh supaya katon apik banget.

Aku menehi resepsi kanggo para amatir lan intermediet sing meh ora keterlibatan ing kontrol gambar komputer.

Cara paling efektif kanggo Photograph Absolutely Everything: Gambar Sukses saka Kamera Digital

dening: Tom Ang

Iki ora kaya underwriting ora umum kanggo Tom Ang, nanging dheweke nyerat sawetara buku sing apik banget, lan siji iki ora ana wewenang.

Minangka judhul ngandika; sampeyan bakal nemtokake cara nggawe foto sakabehe kabeh. Carane?

Miturut nuduhake sampeyan pentinge sing tansah cocok apa wae sing njupuk gambar saka. Kabeh basa sing khusus ora ana lan konsentrasi disedhiyakake kanggo njupuk foto apik tenan. Iki sajatine nampilake rute buku iki ing ngarep buku komparatif.

Buku iki diorganisir kanthi apik lan diwakili lan njlentrehake kabeh ing basa Inggris polos, nggawe buku iki gampang banget kanggo sapa wae sing nganggo kamera canggih.
Read More